torsdag 7. juli 2011

Knut Hoem - Saltdalingen

Nei nei nei. Hva er det jeg har sagt om seilbåter? Jo, seilbåter skal SEILES! De er laget for dét.

I dag ble tiden inne for å starte spalten for jukseseilbåter. Den skulle startes så snart jeg observerte en seilbåt uten seil på tur forbi her, var bestemt. Det ble altså nå - men jammen endte det i spalten for redningsskøyte-slep også, med det samme! Dette har jeg ikke sett før, en sensasjon! Eller aner vi rett og slett en skandale?

Etter å først ha fotografert slepet begynte jeg å undre... Dette var da ganske likt...? Hvorfor ligger ikke Saltdalingen der den pleier? Hmmm... Å nei!!! Men dessverre jo...

Første båt ut i spalten for seilbåter uten seil, er faktisk min kjære nabo som jeg ser daglig rett over sundet. Saltdalingen, hva er det som har skjedd i dag? Nei og nei, dette var trist. ;)

Kystbunker

Kystbunker kom forbi nettopp.

Trine Charlotte

Trine Charlotte på tur forbi i ettermiddag, ligger nå i Blokken.

mandag 4. juli 2011

Clipper Adventure

Clipper Adventure er visstnok bare Gilde Saltkjøtt i forhold til New York sirleone, men den går forbi her og da synes jeg den er kul. Det er plusspoeng for å gå gjennom Sortlandssundet i denne bloggen. En pluss til Clipper!

Ukjent seilbåt

Folk som har vett på det ser visst lett forskjell, dette var ikke reprise på ukjent seilbåt - det er en annen. :) Joda, det var nok det. TO stykker hadde vett til å benytte seg av vinden forbi i dag. :) Honnør!

Ukjent seilbåt

Nordavinden står på om dagen, og noen har heldigvis vett til å untytte den.

Gard i reprise

Gard på tur forbi igjen, med ganske likt slep som sist. Deja vu.

søndag 3. juli 2011

lørdag 2. juli 2011

Gard

Holdt på å gå glipp av denne, den var så liten. Den som hang bak så jeg ikke i det hele tatt før jeg kom ut. Det er altså Gard, som sleper på jeg vet ikke.

Ukjent seiler

Har ingen anelse om hva dette er for slags seilbåt, men de kom med seilene oppe og da må de avbildes og få honnør. Seilbåter skal seiles, amen.

MS Fjorddronningen

Voldsom during nettopp viste seg å være MS Fjorddronningen litt ute av kurs. Hvor skal den nå, tro? Forresten mistenkelig lik den ukjente som gikk motsatt vei på samme dato i fjor? Hmmm...

Helene H

Helene H kom også forbi i dag.

NSO Crusader

NSO Crusader har ligget utenfor Maurnes i over tre døgn nå.

Det må nå være sånn passelig kjedelig å bare slenge der borte?

fredag 1. juli 2011